Confidentialitate

            SC Bluenote Communications SA., denumita generic in cele ce urmeaza si SCADA SHOP, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.scada-shop.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

        Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

SCADA SHOP isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.scada-shop-.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

           Prin utilizator se intelege orice persoana care actioneaza sub autoritatea operatorului, a persoanei imputernicite sau a reprezentantului, cu drept recunoscut de acces la bazele de date cu caracter personal.

           Prin completarea formularului de inregistrare de pe SCADA SHOP, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii SCADA SHOP in urmatoarele scopuri :

        - stabilirea contactului cu clientii,

        - prelucrarea comenzilor

        - participarea la concursuri, promotii

        - transmiterea de catre mesaje non-comerciale de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc)

        - transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitate si de marketing privind activitatea SCADA SHOP

          Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe SCADA SHOP, privind evolutia si starea comenzilor, precum si evaluarea produselor si serviciilor oferite.

         Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC Bluenote Communications SA are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

         SCADA SHOP respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

        Utilizatorii, pentru a capata acces la o baza de date cu caracter personal, trebuie sa se identifice. Identificarea in cazul SCADA SHOP se face prin intermediul inregistrarii pe site. Fiecare utilizator are propriul sau cont. Orice cont de utilizator este insotit de o modalitate de autentificare si anume introducerea unei parole.

SCADA SHOP nu isi asuma responsabilitatea pentru vulnerabilitatea parolei sau pentru folosirea contului dumneavoastra de catre terte persoane, atunci cand autentificarea s-a realizat in mod corect. Astfel, aveti obligatia de a pastra confidentialitatea datelor dumneavoastra de acces.

        Informatile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar SCADA SHOP nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

        De asemenea, mentionam ca SC Bluenote Communications SA nu va utiliza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra in alte scopuri decat cele specificicate mai sus, exceptand cazul in care se precizeaza expres si in scris acel scop, si pentru care s-a primit acordul dumneavoastra in prealabil.

        Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.

         Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

  
  
 
 Pana la 64% discount la produsele din promotie